[Subjectline]: Een nieuw begin

[Teaser text]: Tijd voor een nieuw seizoen

[Body of the email]: 

Een nieuw seizoen,
Een nieuw begin. 
Beginnen bij het begin. En niet met de zoveelste harde detox of tijdelijke reboot. Maar juist met zachte focus. Wat geeft jou energie? Wat laat je achter je, en wat zou je willen creëren? We nodigen je uit om de tijd te nemen. Om stil te staan bij wat er is, in jou en om je heen, hier en nu, het essentiële. Dat het ons mag helpen op ons pad, onze richting voor dit nieuwe seizoen.  

 

Shop onze essentials

Quintessentials.
Ons nieuwe fundament.

 
Dit seizoen introduceren wij onze quintessentials. Hierin staat de vrouw centraal, en gaat het over wie de vrouw is als individu, waar ze van houdt, hoe ze zich kleedt.
Over schoonheid, in al haar gedaantes. Een stap voorwaarts in onze missie om alle vrouwen in alle soorten vormen te vieren. Het gesprek te starten over hoe het is om vrouw te zijn, in deze tijd.
 
Wij geloven dat sieraden je kracht kunnen geven wanneer nodig;
ons op te laten leven door een emotie of herinnering. Het staat voor onze vrouwelijkheid en menselijkheid.
Voor sommige van ons is het een vast ritueel in de dag, deel van onze quality time in de ochtend, een diep gevoel van ontspanning als we thuiskomen en het opbergen. Of onze meest dierbare juist om laten.
 
We willen je bedanken voor het volgen van onze reis. En we hopen dat je de warmte en trots voelt zoals wij die voelen, de spark die we voelen bij ieder sieraad dat we creëren, dat ons laat blozen.
 
With love, van ons allemaal, van Blush.

Armbanden

Als statement piece, gecombineerd zoals jij dat mooi vindt. Laat jouw sparkle zien met onze gouden armbanden collectie.

SHOP ARMBANDEN

 

Colliers

Voor een bijzonder moment of juist als essential; onze collectie is gemaakt om ieder moment volop te kunnen beleven.

SHOP COLLIERS

 

Draag de kracht van de natuur als sieraad

Water, vuur, licht en aarde. De elementen hebben een krachtige werking. Ze vertegenwoordigen niet alleen de machtigste natuurverschijnselen, ze hebben ook invloed op natuurstenen en hun werking. Niet alleen dat, ze zijn onlosmakelijk verbonden aan je sterrenbeeld. We hebben alle elementen, natuurstenen en sterrenbeelden die bij elkaar horen op een rijtje gezet.
Het maakt niet uit of je heel erg gelooft in astrologie of in de kracht van natuurstenen – want laten we eerlijk zijn – meer lezen over je horoscoop blijft gewoon leuk. Vooral als die positief uitpakt. Want of je nu spiritueel of nuchter bent, een mooi sieraad doet elk geaard type even zweven. 
 
Ontdek nu welke steen jou het beste bij jou past in onze Blush journal.