blush maakt het haar missie om connectie te inspireren, faciliteren en vieren, op een authentieke en persoonlijke manier. 

connectie. met je geliefde. met jezelf. dat maakt het leven bijzonder en gevuld met warmte.

die verbondenheid voelen we juist door kleine dingen. door echte aandacht voor elkaar. echt gezien worden. pure geluksmomenten. dat heerlijke gevoel als je thuiskomt na een lange dag en je liefste staat voor je te koken en heeft een bad voor je laten vollopen. dat mooie kaartje met liefs erin dat precies op het juiste moment op je mat lag. of het perfecte cadeau dat speciaal voor jou is uitgekozen... je voelt hoeveel tijd en aandacht erin is gestoken om precies te vinden wat jij mooi vindt.

hartverwarmende momenten en gebaren die je doen blozen van blijdschap. dat is wat wij belangrijk vinden. waar we met zoveel plezier en passie aan bijdragen. gouden juwelen die je elke dag kunt dragen en je er altijd aan herinneren dat je voor iemand heel bijzonder en belangrijk bent.

 

je bent prachtig als je bloost. dus bloos vooral… from the heart.

blush juwelen zijn gemaakt van 14kt goud en verkrijgbaar via blush-jewels.com. met verfijnde en tijdloze ontwerpen, die gemaakt en geproduceerd worden met veel liefde, zorg en oog voor detail, is blush van hoge kwaliteit en eindeloos te dragen en te combineren. voor meer informatie kan contact worden opgenomen met info@blushjewels.com