Maak haar dag onvergetelijk


Onze top 5 cadeaus voor Moederdag 


Binnenkort is het Moederdag. Een dag ter ere van moeders bestond al in het oude Griekenland en ook in andere culturen wordt haar bijzondere rol al eeuwenlang geëerd. De manier waarop wij in Nederland tegenwoordig Moederdag vieren is afkomstig uit Amerika waar, na diverse campagnes door verschillende vrouwen, president Woodrow Wilson in 1914 besloot dat voortaan elke tweede zondag van mei Moederdag moest worden.


Op Moederdag vieren we de liefde voor alle moeders. Dat doen we met een knuffel, een kaartje, een bloemetje of met een mooi cadeau. Wil je dit jaar jouw mam, oma of een andere moeder een sprankelende verrassing geven? Dan hebben we een paar leuke suggesties voor je.


1. Klassiek, ovalen 14k geelgouden medaillon

Tip: Aan de binnenzijde zit een zilveren plaatje dat je bij een van onze verkooppunten kunt laten graveren met bijvoorbeeld ‘je 1ste moederdag’ of de naam/namen van je kindje(s).



Shop medaillons


2. Sierlijke, tijdloze 14k gouden


Tip: Een lief gebaar hoeft niet veel te kosten (verkrijgbaar in verschillende formaten).
  
Shop oorstekers


3. Oorbedelset


Tip: Maak een prachtige moederdagcadeauset door zelf oorbedels, oorhangers en voorhangers te combineren tot een onvergetelijk, persoonlijk geschenk. 

Shop oorbedelsets


4. Subtiele, klassieke, pareloorstekers

Tip: Deze tijdloze klassiekers (verkrijgbaar in verschillende formaten) matchen ook prachtig met ander parelsieraden.

Shop parel oorstekers
 
5. Elegante 14k geelgouden armband


Tip: ‘Closed forever’ heten de schakels die deze stijlvolle armband verbinden. Als dat geen prachtig manier is om de band met een moeder te onderstrepen… 


Shop armbanden
 
We hopen je met onze suggesties te hebben geïnspireerd. En op blush-jewels.com vind je natuurlijk nog veel meer mooie sieraden, voor allerlei mooie momenten.


Het belooft een schitterende Moederdag te worden. Hoera voor alle moeders!