Retourneren

Let op; als je een bestelling hebt geplaatst met een gratis reisetui erbij, en je wilt retourneren, houd er dan rekening mee dat de reisetui ook in ongebruikte staat retour gestuurd moet worden als het order bedrag, na de aftrek van de retour zending onder de 219 euro valt. Indien dit bedrag onder de 219 komt en het reis etui is niet retour gekomen zullen wij het aankoopbedrag van 25 euro inhoud op de terugbetaling.

Uw tevredenheid over uw Blush sieraad is belangrijk voor ons. Bent u toch niet 100% tevreden met uw aankoop? Geen probleem, uw overeenkomst met Blush Jewels kunt u binnen 30 dagen na ontvangst herroepen.

In de bedenktermijn mag u het artikel proberen en passen zoals dat ook mogelijk is een fysieke winkel. Gebruik het artikel niet meer dan nodig als u nog niet zeker weet of u het wil houden. U bent aansprakelijk voor de waardevermindering als u het artikel op een andere manier heeft gebruikt dan is toegestaan en u in een winkel zou mogen doen, bijvoorbeeld als het artikel is voorzien van een aangehecht label en u dit label heeft verwijderd. Als u een bestelling wilt retourneren, mag u het product in (indien redelijkerwijs mogelijk) originele staat en originele verpakking retourneren.

Voor meer informatie over de retourvoorwaarden verwijzen wij u graag naar onze klantenservice die u kunt bereiken op +31 (020) 3428040 of e-mail info@blush-jewels.com.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wilt u een artikel retourneren? U kunt uw retour online aanmelden via de portal, waarna u de zending gratis kan afgeven bij het servicepunt.

Met onderstaande simpele stappen kunt u de retour aanmelden:

  1. Registreer de retour in het retour portaal aan de hand van het bestelnummer en het emailadres.
  2. Selecteer de producten die u retour wilt sturen
  3. Kies de vervoerder waarmee u de retour wilt versturen
  4. Bevestig de retour
  5. Print het label en bevestig deze op de doos
  6. Geef het pakket af bij uw geselecteerde servicepunt. Bewaar het verzendbewijs goed tot de terugbetaling is uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

Kan ik de artikelen terugsturen met een zelfgekozen vervoerder?

Via ons retour portaal is het mogelijk om gratis de producten retour te sturen met meerdere vervoerders. Indien u ervoor kiest om via een zelfgekozen vervoerder de producten retour te sturen, bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending en draagt u ook het risico voor de verzending. 

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Op het moment dat wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroeping-mededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technische mogelijk).

Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren?

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.

Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden (indien redelijkerwijs mogelijk).

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij zullen ook een waardevermindering in rekening brengen wanneer accessoires ontbreken.

U kunt hier het Europees modelformulier voor herroeping printen.

Wat is het retouradres?

Elements Logistics Bv.
Lemelerbergweg 42,
1101 AM Amsterdam

"Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)."

Klantenservice

Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Onze klantenservice is geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.