Uw tevredenheid over uw Blush sieraad is belangrijk  voor ons. Bent u toch niet 100% tevreden met uw aankoop? Geen probleem, uw overeenkomst met Blush Jewels kunt u binnen 30 dagen na ontvangst herroepen. Als u een bestelling wilt retourneren, mag u het product in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) verpakking, met aangehecht label retourneren. (Het artikel mag niet gedragen zijn). Binnen deze termijn kunt u het sieraad zonder kosten retour sturen. Voor meer informatie over de retourvoorwaarden verwijzen wij u graag naar onze klantenservice die u kunt bereiken per telefoon op

+31 (020) 3428040 of e-mail info@blush-jewels.com

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wilt u een artikel retourneren? U kunt uw retour online aanmelden via de portal, waarna u de zending gratis kan afgeven bij een servicepunt.

Houdt er rekening mee dat gegraveerde sieraden niet geretourneerd mogen worden.

Met onderstaande knop kunt u in een paar simpele stappen uw retour aanmelden:

 

Kan ik de artikelen terugsturen met een andere vervoerder?
Via ons retour portaal is het mogelijk om gratis de producten retour te sturen. Indien u ervoor kiest om via een zelfgekozen vervoerder de producten retour te sturen, bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending en draagt u ook het risico voor de verzending. 
Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?
Op het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroeping-mededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.
Het aankoopbedrag wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de aankoop heeft gedaan (voor zover technische mogelijk).
Binnen welke termijn kan ik een artikel retourneren?
U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.
Kan ik gebruikmaken van het herroepingsrecht?
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden (indien redelijkerwijs mogelijk).

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg zijn van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Wij zullen ook een waardevermindering in rekening brengen wanneer accessoires ontbreken.

U kunt hier het Europees modelformulier voor herroeping printen.

 

Retouradres: 

Elements Logistics Bv.

Lemelerbergweg 42,

1101 AM Amsterdam

"Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)."