Het is weer bijna zover, de feestdagen staan voor de deur. Een tijd waarbij we heerlijk bij elkaar komen om samen mooie momenten te beleven. In groot gezelschap of klein en intiem, ieder viert de feestdagen op zijn of haar eigen manier. In je mooiste pak, met lekker eten en veel gezelligheid. Kaarsjes aan, glinsterende glitters op je kleding en pakjes uit de schoorsteen of onder de boom. Geef dit jaar een cadeau om van te blozen, want met een mooi sieraad geef je een statement vanuit je hart.

Onder de boom
Komt de Kerstman jullie dit jaar verwennen? Dit jaar pak je uit met een klein pakje onder de boom – een klein pakje met een groots effect. Want de kleine pakjes onder de boom, daar kunnen de meest bijzondere cadeau's inzitten.

Wat dacht je van dit schitterende collier met drie kleine hangertjes – het ideale cadeau om te geven en de wangen te doen blozen. Gemaakt van witgoud met drie speelse hangers waarvan een met zirkonia, een collier dat past bij de stijl van elke vrouw. Subtiel, elegant en stoer. 

Simpel statement
Zijn de feestdagen bij jullie momenten om in je lekkere wollen comfy kleren bij elkaar te zitten en de panty’s juist in de kast te laten? Geef je geliefden dan iets waar ze het warm van gaan krijgen en dat het huispak een instant upgrade geeft.

Zoals een zegelring waarmee je de liefde voor die bijzondere vrouw in je leven meteen officieus bezegeld. 

Schitterend aan tafel
Gaan jullie dit jaar juist wel in de mooiste feestkleding aan tafel? Dan is een sierlijke accessoire de perfecte toevoeging aan de feestelijke outfit.

Wat dacht je van dit prachtige collier met twee innig verstrengelde ringen. Als het teken van oneindigheid staat deze ketting symbool voor de oneindige liefde die je voelt voor de ontvanger. In 14 karaat goud met zirkonia’s die nog meer zullen schitteren bij gezellig kaarslicht of de feestelijke verlichting in de boom. 

Het dessert: arm candy
Sluit je feestmaaltijd af met een dessert dat niet de magen maar juist de harten vult – met liefde. Zeker na een diner aan een grote tafel met de lekkerste hapjes, volle borden en veel gangen, is een luchtig dessert een fijne afsluiter. Dus laat dit jaar het dessert het stralende pronkstuk zijn van de avond en geef een sieraad.

Een delicate armband dat prijkt om de pols van een geliefde is de perfecte kers op de spreekwoordelijke taart. 

Hoe je de feestdagen dan ook gaat vieren, vier het met geliefde familie en vrienden en pak uit voor elkaar! Ga los in de keuken, trek iets aan waarin jij je mooi voelt en verwen de mensen om je heen. De feestdagen zijn het ultieme moment van het jaar om diegene die je liefhebt te laten schitteren, stralen en blozen.