disclaimer

De website Blush-jewels.com, de Blush nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Blush. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Blush. (zoals onder andere afbeeldingen van producten, foto’s van modellen, logo’s en teksten).

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door Blush met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Blush behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Blush, welke geen eigendom zijn van Blush, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Blush. Blush kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van kennelijke (type)fouten en kunnen tussentijds wijzigen. De vermelde prijzen zijn advies winkelverkoopprijzen en inclusief 21% BTW.

Niet alle producten zijn bij alle Blush dealers te verkrijgen.