Garantie

Blush jewels worden met veel zorg, liefde en oog voor detail gemaakt. De collectie die verkrijgbaar is op blush-jewels.com is gemaakt van 14 karaat goud.

Op alle sieraden die u bij Blush-jewels.com koopt zit garantie. Voor deze garantie gelden een aantal regels. En de garantie gaat in op de datum dat het sieraad aangeschaft is, zie hiervoor de bijgeleverde factuur.

Om aanspraak te maken op garantie, wanneer het sieraad is aangekocht op Blush-jewels.com, kunt u het sieraad met de pakbon of factuur en het garantiebewijs terugsturen naar Blush-jewels.com of naar een officiele Blush dealer gaan. Deze zijn op de website te vinden onder dealerlocator. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Blush in orde gemaakt worden. Wanneer deze niet binnen de garantie valt, zal Blush contact met u opnemen. Wanneer u twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, dan kunt u contact opnemen met de Blush klantenservice via info@blush-jewels.com

Garantie disclaimer

Blush sieraden hebben een garantieperiode van zes maanden. In het geval van een productiefout bieden wij 24 maanden garantie.

Buiten de garantie valt:

 • Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
 • Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
 • Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
 • Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
 • Bewerking door een andere partij dan Blush (bijvoorbeeld voor het op maat maken van een ring).

Tips voor het juiste onderhoud van en gebruiksregels voor uw Blush sieraden:

Om lang te kunnen genieten van uw Blush sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. Blush sieraden worden gemaakt van mooie kwalitatieve materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.

 • Bescherm uw sieraad tegen krassen en butsen.
 • Vermijd contact tussen uw sieraad en harde oppervlakken. Doe het niet aan boven een harde vloer.
 • Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen en wanneer u gaat slapen of douchen.
 • Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.
 • Vermijd contact tussen uw parels en cosmetica. De mooie glans en kleur van parels kunnen worden beschadigd door contact met make-up, haarlak en parfum.
 • Maak uw sieraden niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.
 • Het kan zijn dat parels en zilver verkleuren door normaal gebruik.

Wettelijke garantie

Op alle Blush producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Blush doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over een artikel, onze website of onze service, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@blush-jewels.com

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 020 - 3428040 op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

U ontvangt dan van ons de instructies voor de klachtafhandeling en wij zullen, mits de klacht gegrond blijkt, zorg dragen voor een snelle en correcte oplossing. We proberen u binnen drie dagen te voorzien van een oplossing. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, krijgt u van ons een inhoudelijke reactie.

Mocht u er met ons niet uitkomen wat betreft de klacht, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via www.sgc.nl en of bij het "Online Dispute Resolution - http://ec.europa.eu/consumers/odr/"