Hieronder vindt u antwoord op veel voorkomende vragen. Het kan natuurlijk zijn dat uw vraag er niet tussen staat. In dat geval helpt onze klantenservice u graag verder. U kunt contact opnemen via: info@blush-jewels.com

Hoe kan ik mijn sieraad het beste onderhouden?
Behoud de glans van uw Blush sieraad door het goud met een juwelen poetsdoek op te poetsen. Om de zirconia te reinigen, plaats het sieraad in een afgesloten potje met pure alcohol (verkrijgbaar bij uw plaatselijke apotheek) voor 1 uur. Gebruik een kleine zachte borstel om de zirconia schoon te maken en droog met een zeemdoek. Spoel niet af met water, dit kan kalkaanslag achterlaten. Voorkom bij sieraden met parels direct contact met parfum, pure alcohol, schoonmaakmiddelen en andere cosmetische producten.

 

Van welk materiaal zijn de sieraden van Blush gemaakt?
Blush sieraden die worden verkocht op blush-jewels.com zijn gemaakt van 14kt goud met Zircona. De Zirconia’s zijn met de hand gezet en voor parels is gekozen voor zoetwater en Swarovski parels.


Hoe wordt mijn bestelling verpakt?
Uw bestelling wordt zorgvuldig verpakt. Blush sieraden worden in een blush doosje ingepakt zodat u het sieraad op een gepaste wijze cadeau kunt geven of bewaren.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Het is mogelijk om een reeds gedane bestelling te annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Neemt u hiervoor alstublieft contact op met onze klantenservice. Nadat u een e-mail heeft ontvangen met een verzendbevestiging is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren. U kunt dan na ontvangst zonder kosten (vanuit NL) het pakket retour sturen volgens de reguliere retour procedure.

 

Hoe meet ik mijn ring maat op?
Klik hier om naar onze size guide te gaan.

  

Verzending

Uw bestelling wordt gratis bezorgd door PostNL in Nederland, België & Luxemburg. Plaatste u een bestelling op werkdagen voor 15:00 dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd.

Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mailbevestiging met hierin de Track & Trace code. Als u de status van de verzending van uw pakket wilt volgen, is dit mogelijk via Track & Trace van PostNL.

Krijgt u de melding “Er zijn geen meldingen aangetroffen voor deze combinatie”, dan kan het zijn dat PostNL de Track & Trace nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van de verzending van uw pakket in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Heeft u uw bestelling twee werkdagen na verzendbericht nog niet ontvangen en ziet u nog steeds deze melding? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

 

Retourneren

Uw tevredenheid over uw Blush sieraad is belangrijk  voor ons. Bent u toch niet 100% tevreden met uw aankoop? Geen probleem, uw overeenkomst met Blush Jewels kunt u binnen 30 dagen na ontvangst herroepen. Als u een bestelling wilt retourneren, mag u het product in de originele staat en (indien redelijkerwijs mogelijk) verpakking met aangehecht label retourneren. (Het artikel mag niet gedragen zijn) Binnen deze termijn kunt u het sieraad zonder kosten retour sturen vanuit Nederland en België. Daarbuiten bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Voor meer informatie over de retourvoorwaarden verwijzen wij u naar onze website: www.blush-jewels.com of klantenservice die u kunt bereiken per telefoon op

+31 (020) 3428040 of e-mail info@blush-jewels.com

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wilt u een artikel retourneren? U kunt uw retour online aanmelden via https://blush-jewels.shipping-portal.com, waarna u de zending gratis kan afgeven bij een PostNL-servicepunt.

Met onderstaande simpele stappen kunt u de retour aanmelden:

  1. Registreer de retour aan de hand van uw trackingcode en postcode.
  2. Geef een reden van retour op.
  3. Kies een PostNL servicepunt.
  4. Bevestig de retour.
  5. Print het label en bevestig deze op de doos.
  6. Geef het pakket af bij uw geselecteerde PostNL-servicepunt. Bewaar het verzendbewijs goed tot de terugbetaling is uitgevoerd.

 

Wat is het retour adres?

Elements logistics

t.a.v. Blush Jewels

Lemelerbergweg 42

1101AM Amsterdam

 

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw